Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Nopeuta tiedonkulkua

Haasteet

Yrityksissä käsitellään nykyään enemmän tietoa ja asiakirjoja kuin koskaan aiemmin. Niiden kaikkien täytyy olla käytettävissä niin toimistolla kuin etäyhteyden kauttakin. Viestinnän tehostaminen yrityksessä ei ole helppoa tietoturvaa vaarantamatta.
Innovatiiviset tiedon- ja asiakirjanhallintatyökalumme auttavat sekä toimistolla että etänä työskentelevää henkilöstöä jakamaan asiakirjoja helpommin kasvokkain, virtuaalisesti ja painetussa muodossa.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Asiakastarina

Lue, miten autoimme St. Jamesin sairaalaa nopeuttamaan ja tehostamaan luottamuksellisen tiedon käsittelyä ja parantamaan samalla tietoturvaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

niin kerromme, miten voimme tehostaa liiketoimintaasi

Ota yhteyttä

Asiakasratkaisut

MPS-palvelut

MPS-palvelut
Voit nostaa tulostuspalvelusi uudelle tasolle tulostuksenhallintapalveluratkaisun avulla. Yrityksesi koolla tai tulostuspalvelusi monimutkaisuudella ei ole väliä, sillä tulostuksenhallintapalveluratkaisu lisää tuottavuutta ja vähentää kustannuksia ja hävikkiä.

Asiakirjojen digitalisointi

asiakirjojen skannaus ja automatisointi
Nykyisessä digitaalisessa maailmassa asiakirjojen hidas prosessi voi helposti hidastaa yrityksesi toimintaa. Käytä nopeaa ja älykästä työskentelytapaa paperittomilla asiakirjoilla, joihin henkilökuntasi pääsee käsiksi missä vain.

On-demand-asiakirjatuotanto

On-demand-viestintä
Tehoton tuotanto hidastaa organisaatiotasi. Ota selvää, kuinka voit parantaa painotuotteidesi laatua ja yhdenmukaisuutta, nostaa tehokkuutta ja pienentää kustannuksia on-demand-asiakirjatuotannon avulla.

Muuta kiinnostavaa

  • Canon
  • ...
  • Toimistoviestinnän ratkaisut