no business
Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Nopeuta tiedonkulkua

Haasteet

Yrityksissä käsitellään nykyään enemmän tietoa ja asiakirjoja kuin koskaan aiemmin. Niiden kaikkien täytyy olla käytettävissä niin toimistolla kuin etäyhteyden kauttakin. Viestinnän tehostaminen yrityksessä ei ole helppoa tietoturvaa vaarantamatta.
Innovatiiviset tiedon- ja asiakirjanhallintatyökalumme auttavat sekä toimistolla että etänä työskentelevää henkilöstöä jakamaan asiakirjoja helpommin kasvokkain, virtuaalisesti ja painetussa muodossa.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Asiakastarina

Lue, miten autoimme St. Jamesin sairaalaa nopeuttamaan ja tehostamaan luottamuksellisen tiedon käsittelyä ja parantamaan samalla tietoturvaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

niin kerromme, miten voimme tehostaa liiketoimintaasi

Ota yhteyttä

Asiakasratkaisut

Tulostusympäristön hallintapalvelut - MPS

Paranna tuottavuutta vapauttamalla henkilöstö tulostusympäristön hallinnasta ja ylläpidosta. Canonin toteuttama tulostusympäristön ja asiakirjojen työnkulkujen proaktiivinen hallinta ja jatkuva optimointi mahdollistavat kulujen hallinnan samalla kun työntekijöiden tuottavuus sekä tyytyväisyys kasvaa ja tietoturva, käytettävyys sekä ympäristöystävällisyys paranee. Asiakkaan saamat edut; Kustannussäästöt ja -hallinta, ympäristöystävällisyys, parempi tuottavuus, tietoturva sekä käytettävyys..

Asiakirjojen digitointipalvelu

asiakirjojen skannaus ja automatisointi
Paranna tuottavuutta nopeuttamalla ja tehostamalla asiakirjojen käsittelyä sekä mahdollistamalla asiakirjojen etäkäyttö. Skannaus ja asiakirjojen automatisointi pienentävät myös paino- ja säilytyskustannuksia ja parantavat tietoturvaa.

Esitystekniikan palvelut – avaimet käteen-ratkaisut

Installation Projectors in situ

Oletko täysin tyytyväinen nykyisten neuvottelutilojesi toimivuuteen? Canonilta saat parhaat ratkaisut ja palvelut esitystekniikan eri osa-alueille: Kartoitus- ja suunnittelupalvelu, asennus- ja käyttöönottopalvelu, ylläpitopalvelu sekä seuranta ja kehittäminen.

Muuta kiinnostavaa

  • Canon
  • ...
  • Toimistoviestinnän ratkaisut