no consumer

Alueellisuus – eurooppalaiset kumppanimme

Teemme aktiivisesti yhteistyötä useiden merkittävien kumppanien kanssa. Kyosei-yritysfilosofiamme mukaisesti haluamme täyttää yrityksemme yhteiskunnalliset velvoitteet, vaikuttaa positiivisesti ihmisiin ja ympäristöön sekä vastata sidosryhmien odotuksiin.

Kumppaneitamme ovat muun muassa Punainen Risti ja Canon Foundation. Kannustamme kansallisia toimistojamme tekemään yhteistyötä näiden kumppanien ja paikallisten toimijoiden kanssa.


Punainen Risti
Teemme yhteistyötä Punaisen Ristin paikallisyhdistysten kanssa 16:ssa Euroopan maassa. Tukemamme projektit keskittyvät vähäosaisten nuorten koulutukseen ja elämäntaitojen opetukseen. Kerromme nuorille esimerkiksi ihmisoikeuksista, HIV:stä ja muista tärkeistä aiheista. Muissa tukemissamme projekteissa autetaan maahanmuuttajien lapsia oppimaan ja saavuttamaan päämääriään. Joissakin maissa avustamme nuoria tarjoamalle heille heidän elämänsä ensimmäisen loman. Vapaa-aika parantaa nuorten hyvinvointia ja ehkäisee syrjäytymistä.

Japanilainen emoyhtiömme Canon Inc. ohjaa Punaisen Ristin kautta lahjoituksia myös kansainvälisiin keräyksiin luonnonkatastrofien jälkeen. Keräyksillä tuetaan uhreja ja hätäaputoimia. Näin täytämme velvollisuutemme ihmiskuntaa kohtaan.

Lue lisää Canon Inc:n osallistumisesta katastrofiapuun.


Canon Foundation
Säätiö perustettiin vuonna 1987 edistämään Euroopan ja Japanin molemminpuolista ymmärrystä. Säätiö tarjoaa vuoden mittaisia kansainvälisiä tutkimusapurahoja eri aihealueille molekyylibiologiasta puutarhasuunnitteluun ja alkuperäiskansojen metsästystapoihin. Eurooppalaiset apurahojen saajat opiskelevat Japanissa ja päinvastoin.

Mikä on Kyosei?
Lue lisää Canon Foundationin työstä.
Lue lisää sponsoroinnista EMEA-alueella.

spacer
					image
Yhteiskunta
Paikallinen
Työpaikka
Yhteiskuntavastuu
Ympäristö
Sosiaalinen vastuu
Taloudellinen vastuu
Palkinnot
Yhteiskuntavastuuraportit