Canonilta 1. langaton detektori CXDI-sarjaan [18.3.2010]

Canon julkisti ensimmäisen langattoman suoradigitaalisen detektorinsa Wienissä 4.-8. maaliskuuta järjestetyssä Euroopan radiologikongressissa. Uusi detektori CXDI-70C Wireless sijoittuu Canonin digitaalisten röntgenkuvauslaitteiden kärkikaartiin suositun, vuonna 2009 lanseeratun CXDI-55G/55C:n rinnalle.

Canonin tavoitteena on tehdä kehitteillä olevasta langattomasta CXDI-70C-detektorista nykyisiä malleja kevyempi. Kehitystyötä pyritään nopeuttamaan, sillä tuote on tarkoitus saada markkinoille vielä tämän vuoden aikana.

CXDI-sarjan detektorien etuina nopean kuvantuoton lisäksi ovat erinomainen kuvanlaatu ja luotettavuus. Suorituskykyyn ja käytettävyyteen tehdyt parannukset lisäävät diagnoosin tarkkuutta ja tehostavat potilaille tehtäviä tutkimuksia.

Langaton CXDI-70C Wireless on helppokäyttöinen ja kätevä asetella. Kuva-alue 35 x 43 cm vastaa nykyisiä, filmikasettia soveltavia ISO 4090 -standardin mukaisia malleja, joten digitalisointi ei edellytä muutoksia nykyisiin analogisiin laitteisiin.

CXDI-70C Wireless -detektorissa on käytössä uusi Canonin kehittämä lasisubstraatti ja 125 mikrometrin pikseli. Laite tuottaa sekä paremman resoluution että herkkyyden kuin Canonin nykyiset 160 mikrometrin pikselin järjestelmät. Tuikeaineena käytettävä cesiumjodidi (Csl) tuottaa laadukkaat kuvat mutta vähentää samalla potilaaseen kohdistuvaa säteilyannosmäärää.

Lisätietoja tuotteesta osoitteissa
http://www.canon-europe.com/medical
http://www.petrimed.fi

spacer
					image