Maailman suurin digitaalinen teos syntyy interaktiivisesti 'online'

Canon toivoo tuhansien ihmisten osallistuvan maailman suurimman digitaalisen teoksen tuottamiseen Internetin välityksellä osoitteessa www.iconobloc.com.

 Teoksen rakennustalkoisiin voivat elokuun ajan osallistua kaikki halukkaat valitsemalla mieleisensä muodon kolmesta vaihtoehdosta ja rekisteröimällä sen peruskantaan. Digitaalisen teoksen vähittäistä kasvamista ja kehittymistä voi jokainen myötävaikuttaja seurata samasta osoitteesta.

Iconobloc on yksi esimerkki digitaalisuuden taiteelliselle ilmaisulle antamista uusista mahdollisuuksista. Iconobloc-hankkeen avulla Canon Eurooppa haluaa myös innostaa mahdollisimman monia ihmisiä Euroopan eri maista osallistumaan kansainväliseen digitaalisen ilmaisun kilpailuun, Digital Creators Contest.

Kilpailulla Canon pyrkii tukemaan ja nostamaan esille digitaalista teknologiaa luomistyössään hyödyntäviä eri alojen osaajia. Kilpailun pääpalkintona on 20 000 dollaria; kaikkiaan jaossa on palkintorahaa 112 000 dollaria. Kilpailuaika päättyy 3. syyskuuta 2002. Lisää kilpailusta osoitteessa www.digicreators.com

Etkö löydä etsimääsi? Hae tiedotearkistosta.

spacer
					image
Lehdistötiedotteet
Tiedotearkisto