Canon tuo markkinoille 4,3 megapikselin digitaalisen MVX4i-videokameran

DIGIC DV -prosessorin, RGB-värinmuodostuksen, 4,3 megapikselin kennon ja monipuolisten stillkuvaominaisuuksien ansiosta MVX4i pystyy tallentamaan erinomaisia video-otoksia ja laadukkaita digitaalisia stillkuvia.

Uutuusmallissa on 10x optinen zoom, 16:9-laajakuvatoiminto, yhdysrakenteinen stillkuvaussalama ja minivideovalo, 2,5 tuuman värinestekidenäyttö, elektroninen kuvanvakain (EIS) ja SD-muistikorttipaikka. Pienikokoisen ja ergonomisen kameran kytkimet ja painikkeet on upotettu runkoon.

RGB-värinmuodostus toistaa värit tarkkoina. DIGIC DV -prosessorissa on erilliset kuvankäsittelypolut sekä still- että videokuvalle. Stillkuvaa ja videokuvaa voidaan tallentaa samanaikaisesti. Stillkuvauksessa voidaan tallentaa jopa 60 kuvaa nopeudella 5 kuvaa/s.

Aito 16:9-kuvaustila mahdollistaa hyvälaatuisen videokuvan katselun laajakuvatelevisiosta.

Minivideovalo ja valonohjauksella toimiva salama mahdollistavat kuvaamisen heikossa valossa ja jopa pimeässä. Äänitystason käsinsäätö pitää äänen tallennustason tasaisena.

MVX4i-videokameralla ikuistetuista stillkuvista voi tulostaa jopa A4-kokoiset valokuvatulosteet liittämällä sen mihin tahansa PictBridge-yhteensopivaan tulostimeen. Kuvien tulostus ja lataus tietokoneeseen onnistuvat helposti tulosta/siirrä-painikkeella.

MVX4i:n ostaja voi halutessaan rekisteröityä CANON iMAGE GATEWAY -palveluun, joka tarjoaa 100 megatavua maksutonta Internet-tilaa omien MPEG-videoleikkeiden ja digitaalisten stillkuvien jakamiseen.

MVX4i tulee Suomessa myyntiin syyskuussa. Sen hinta on noin 1470 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Viestintä, Ulla Autiovuori, puhelin 010 544 4539, sähköposti ulla.autiovuori@canon.fi, tai Kuluttajatuoteyksikkö, Teija Tamminen-Saremaa, puhelin 010 544 4609, sähköposti teija.tamminen-saremaa@canon.fi

spacer
					image
Lehdistötiedotteet
Tiedotearkisto