Canonin PIXMA-valikoima esittäytyy kiiltävän mustana ja monipuolisena [19.8.2010]

PIXMA MG8150 Syksyn uudet, pianomustat PIXMA-monitoimilaitteet erottuvat edukseen. Uusi älykäs kosketusjärjestelmä, täyden teräväpiirron videotulostustoiminto ja Easy-PhotoPrint EX -ohjelman Flickr-suorakäyttömahdollisuus antavat paljon tilaa luovuudelle – mikään ei ole enää mahdotonta. PIXMA-mallistosta löytyy jokaiselle käyttäjälle sopiva vaihtoehto.

PIXMA MP495

Helppokäyttöiset PIXMA MP495 ja PIXMA MP280
Näissä helppokäyttöisissä monitoimilaitteissa yhdistyvät Canonille ominainen kuvanlaatu, edistykselliset PIXMA-toiminnot ja tehokkuus.

Täyden teräväpiirron videotulostustoiminnon ansiosta käyttäjien on helppo tallentaa ja tulostaa ikimuistoisia hetkiä Canonin digitaalisilla järjestelmä- tai kompaktikameroilla tallennetuista täysteräväpiirto- ja teräväpiirtovideoista. Movie Frame Enhancement -tekniikka analysoi automaattisesti jokaisen kuvan, parantaa sen tarkkuutta ja poistaa rakeisuuden mahdollisimman hyvän kuvanlaadun saavuttamiseksi.

PIXMA MP495:ssä on lisäksi integroitu Wi-Fi-liitäntä, ja se on tällä hetkellä Canonin edullisin langattomalla liitännällä varustettu monitoimilaite.

Suomenkieliset ohjelmat luoviin ratkaisuihin
Canonin helppokäyttöinen Easy-PhotoPrint EX -ohjelma mahdollistaa luovan kuvanmuokkauksen. Omista kuvakokoelmista voi tulostaa valokuvia, kalentereita ja albumeja sekä siirtyä suoraan Flickr-sivustolle hakemaan, selaamaan, lataamaan ja tulostamaan haluamiaan julkisia kuvia. Easy-WebPrint EX -ohjelmalla taas voidaan valita, leikata ja yhdistää sisältöä erilaisilta Internet-sivuilta yhteen asiakirjaan ja mahduttaa sivuja yhdelle arkille. Molemmat ohjelmat ovat suomenkielisiä.

Sekä PIXMA MP495- että PIXMA MP280 -malleissa on automaattinen skannaustila, joka mahdollistaa skannauksen helposti yhdellä napsautuksella. Suora skannaus PDF-tiedostoon muuntaa paperiasiakirjat nopeasti sähköiseen muotoon, ja Auto Document Fix -korjaustoiminto tuottaa selkeitä skannaustuloksia analysoimalla asiakirjat ja korjaamalla ne automaattisesti.

Nopeat ja laadukkaat PIXMA MG5250 ja PIXMA MG5150
Nämä kaksi edistyksellistä monitoimilaitetta on suunniteltu erinomaisia tulosteita nopeasti ja vaivattomasti haluaville. Entistä tehokkaammat PIXMA MG5250 ja PIXMA MG5150 korvaavat aiemmat PIXMA MP560- ja MP550-mallit.

Uusissa kuvatulostimissa on upea muotoilu ja selkeällä käyttöliittymällä varustettu 6,0 cm:n TFT-näyttö. Kummassakin tulostimessa on Quick Operation -ominaisuus, joka nopeuttaa käyttöä. Kuvan voi tulostaa muistikortilta vain parilla painalluksella.

Erilaiset ohjelmat ja toiminnot mahdollistavat entistä luovemmat tulosteet. Myös täysteräväpiirtovideoista voidaan tulostaa laadukkaita kuvia.

Monipuolisilla ohjelmilla laadukkaita tulosteita
Kummassakin mallissa on CREATIVE PARK PREMIUM -toiminto, jolla saa aitoja Canonin värimusteita käytettäessä pääsyn paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksiin. Premium-sisällön avulla voi suunnitella ja tulostaa muun muassa upeita albumeita ja kalentereita. Uusien mallien mukana toimitetaan suomenkielinen Easy-PhotoPrint EX -ohjelma, jolla voidaan tuoda ja tulostaa julkisia kuvia Flickr-palvelusta. 

Auto Photo Fix II korjaa tulostuksessa tai skannauksessa esiintyvät yleiset kuvavirheet kuten alivalottuneet kuvat sekä käyttää kohdistettua valotuksen korjausta, jotta jokainen kuvan osa tulostuisi oikein. Canonin FINE-tekniikasta sekä Canonin aidoista valokuvapapereista ja värimusteista koostuva ChromaLife 100+ -järjestelmä tekee kuvista kestäviä ja kauniita.

Sekä PIXMA MG5250- että PIXMA MG5150 -mallissa on vakiovarusteena automaattinen kaksipuolisten kääntöyksikkö ja kaksisuuntainen paperinsyöttö. PIXMA MG5250:llä voidaan myös tulostaa yhteensopiville DVD-, CD- ja Blu-ray-levyille. Erityisen nopea PIXMA MG5150 tulostaa 10 x 15 cm:n reunuksettoman kuvan noin 39 sekunnissa, ja sen tulostusnopeus (ESAT) on noin 9,7 mustavalkokuvaa ja 6,1 värikuvaa minuutissa. PIXMA MG5250 tulostaa 10 x 15 cm:n kuvan noin 20 sekunnissa, ja sen tulostusnopeus on noin 11 mustavalkokuvaa ja 9 värikuvaa minuutissa. PIXMA MG5250:ssa on myös vakiovarusteena Wi-Fi-liitäntä.  

Kaikki on mahdollista: PIXMA MG8150 ja PIXMA MG6150
Uuden PIXMA-malliston parhaimmistoa edustavat PIXMA MG8150 ja PIXMA MG6150. Näissä uutuuksissa on ohut, pianomusta ulkokuori. Laitteet heräävät eloon käynnistyessään, kun TFT-näytön ja suuren keskushallintapaneelin valot syttyvät. Paneeli ohjaa käyttäjiä Canonin selkeän ja älykkään Intelligent Touch System -kosketusjärjestelmän avulla toimivassa käyttöliittymässä – ainoastaan käytettävissä olevat näppäimet on valaistu. Kuten muissakin uuden valikoiman malleissa, täyden teräväpiirron videotulostus ja CREATIVE PARK PREMIUM –toiminto antavat mahdollisuuden luoviin toteutuksiin.

Filmien skannausta ja laadukkaita mustavalkokuvia
Upean tyylin, helppokäyttöisyyden ja innovatiivisten toimintojen lisäksi näissä PIXMA-malleissa on langaton liitäntä, joten niillä voidaan tulostaa myös erilaisista Wi-Fi-yhteensopivista laitteista: tietokoneiden lisäksi kaikilla langattomilla PIXMA-malleilla voidaan tulostaa suoraan mm. iPhone-, Android- ja PlayStation 3 -laitteista. PIXMA MG8150 tarjoaa myös filmiskannausominaisuuden.

Molemmissa laitteissa on myös käytössä kuudes eli harmaa väri mustavalkoisten kuvien laadukkaaseen tulostukseen.

PIXMA iP4850 – markkinoiden monipuolisimpia tulostimia
Erittäin suositun iP4700-tulostimen korvaavassa uudessa mallissa yhdistyvät upea muotoilu, tehokkuus ja edistyksellinen ohjelmisto. PIXMA iP4850 on laadukas ja nopea kuva- ja asiakirjatulostin, josta löytyvät sekä Canonin ainutlaatuinen täyden teräväpiirron videotulostustoiminto että CREATIVE PARK PREMIUM.

Canonin FINE-tulostuspäätekniikka tuottaa 1 pikolitran mustepisaroita. Laadukkaiden tulosteiden tarkkuus on 9 600 dpi, joten teksti tulostuu terävänä ja selkeänä. Viiden värin erillisjärjestelmässä värikasetit voidaan vaihtaa erikseen musteen säästämiseksi. Jatkuva tulostusnopeus (ESAT) on noin 11 mustavalkokuvaa minuutissa ja noin 9 värikuvaa minuutissa. 10 x 15 cm:n reunuksettomat kuvat tulostuvat noin 20 sekunnissa.

Canonin PIXMA iP4850 -tulostin on käytännöllinen ja toimiva. Se näyttää upealta ja istuu mihin tahansa ympäristöön. Vakiovarusteena on automaattinen kaksipuolisten tulostus, kaksisuuntainen paperinsyöttö ja tulostus yhteensopiville DVD-, CD- ja Blu-Ray -levyille.

Kaikki yllä esitellyt mallit tulevat saataville syyskuusta 2010 alkaen.

Uuden PIXMA-malliston suositusvähittäishinnat ovat:
PIXMA MP280 59 euroa
PIXMA MP495 89 euroa
PIXMA MG5150 109 euroa
PIXMA iP4850 109 euroa
PIXMA MG5250 169 euroa
PIXMA MG6150 199 euroa
PIXMA MG8150 329 euroa

Lisätietoja: Canon Oy, Markkinointi, Pauli Kataja, puhelin 010 544 4373, sähköposti etunimi.sukunimi@canon.fi

 

Etkö löydä etsimääsi? Hae tiedotearkistosta.

spacer
					image
Tietoja
Lehdistömateriaali
Tapahtumat muualla Euroopassa
Kuvapankki
Lehdistötiedotteet
Yritystiedotteet
Yritysratkaisutiedotteet
Kuluttajatuotetiedotteet
Lääketiedetiedotteet
Canon Inc:n tiedotteita