Canonilta uudet vihreät laskimet [1.2.2010]

F-718SGA Canon tuo markkinoille kolme uutta, entistä vähemmän ympäristöä kuormittavaa, kierrätysmateriaaleista valmistettua laskinta.

Hygieeninen F-718SGA -laskin

F-718SGA on helppokäyttöinen funktiolaskin, jossa on antibakteeriset näppäimet. Laskimen näppäinmateriaaliin on sekoitettu bakteereja torjuvaa ainetta, mikä auttaa ehkäisemään niiden leviämistä toimistoissa, sairaaloissa ja kouluissa.

Suuren pistematriisinäytön kontrastia voidaan säätää.  F-718SGA:ssa on kaksi näyttötilaa, 18 desimaalin laskentakapasiteetti, 264 laskutoimintoa ja 17 muistipaikkaa. Virtalähteinä käytetään aurinkoenergiaa ja vaihdettavia paristoja.

LS-10TEG-laskimessa on kokonaan kierrätysmateriaalista valmistettu kuori

Mallistoon kuuluu myös kymmenen merkin nestekidenäytöllä varustettu LS-10TEG-taskulaskin. LS-10TEG:n ulkokuoret on valmistettu Canonin kopiokoneista saadusta kierrätysmateriaalista.

Laskimessa on myös verolaskenta- ja valuuttamunnostoiminnot. Suuressa nestekidenäytössä numerot näkyvät selkeästi. LS-10TEG toimii aurinkoenergialla ja vaihdettavilla paristoilla. Laskimessa on automaattinen virrankatkaisutoiminto, joka pidentää paristojen käyttöikää sammuttamalla laskimen. 
 
LS-80TEG on pienikokoinen pöytälaskin

Uusi LS-80TEG on kooltaan pieni ja helposti mukana kulkeva pöytälaskin. Senkin kuoret on valmistettu kierrätetystä kopiokonemateriaalista. Mallissa on kahdeksan merkin nestekidenäyttö. Verolaskenta- sekä valuuttamuunnostoimintojen ansiosta se sopii erinomaisesti sekä kotiin että toimistoon.
 
Myös tämä malli toimii sekä aurinkoenergialla että paristoilla. Ylellisen tuntuinen LS-80TEG on vaalean kullan värinen.
 
Uusien laskimien myynti alkaa Suomessa maaliskuussa 2010, ja niiden suositusvähittäishinnat tarkentuvat myöhemmin.

Lisätietoja: Canon Oy, Kuluttajatuoteyksikkö, Teija Tamminen-Saremaa, puhelin 010 544 4609, sähköposti etunimi.sukunimi@canon.fi

spacer
					image