Canon Creative Park tuo iloa tulostukseen [26.8.2008]

Creative Park -sivusto Canonin Internet-sivuilla tarjoaa tekemistä koko perheelle. Nyt uutta maksuton Scrapbook-leikekirjasivusto.

Kun tulee tarvetta onnittelukortille lyhyellä varoitusajalla, sellainen löytyy varmasti Canonin Creative Park -sivustolta. Sieltä voi maksutta ladata ja tulostaa kortin eri tarpeisiin. Tarjolla on yli 800 vaihtoehtoa. Myös kortteihin sopivat kirjekuoret ja paperit voi tulostaa samasta paikasta.

Sivusto tarjoaa myös kolmiulotteisia 3D Paper Art -malleja, joden parissa viihtyy koko perhe. Jatkuvasti laajenevaan kokoelmaan kuuluu mm. eläinhahmoja, kulkuneuvoja ja kuuluisia nähtävyyksiä. Jokaiseen malliin tulee yksityiskohtaiset taitteluohjeet. 

Oman leikekirjan teko onnistuu myös. Creative Park -sivuston Scrapbook-osio auttaa sen sommittelussa ja toteutuksessa. Valittavissa on erilaisia taustoja ja kehyksiä, joihin omat kuvat ja muistot voi lisätä. Sivusto opastaa yksityiskohtaisesti leikekirjan teossa.

Creative Park -sivusto löytyy osoitteesta http://www.canon.fi/creativepark/

Lisätietoja: Canon Oy, Kuluttajatuoteyksikkö, Teija Tamminen-Saremaa, puhelin 010 544 4609, sähköposti etunimi.sukunimi@canon.fi

 

spacer
					image
Lehdistötiedotteet
Tiedotearkisto