Kuvaa, katsele ja jaa tärkeät tapahtumat uusilla Canon LEGRIA HF R –videokameroilla [5.1.2015]

Canon julkaisee tänään kolme uutta LEGRIA HF R -videokameraa: LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 ja LEGRIA HF R606. Uusilla kameroilla on helppo tallentaa ja jakaa tärkeät tapahtumat.

[MASTER]_Image_LEGRIA HF R68 bk WA H436 FSL.jpg
[MASTER] Image_LEGRIA HF R66 bk FSL lensside
[MASTER]_Image_LEGRIA HF R606 wh FSL
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R606

Arvokkaat hetket muistoiksi
Canonin Full HD -videojärjestelmä ja DIGIC DV4 -prosessori varmistavat, että kaikki tärkeät tapahtumat saadaan talteen erinomaisella laadulla. 32x optinen zoom-objektiivi ja 57x Advanced Zoom mahdollistavat monenlaisten kohteiden ja näkymien kuvaamisen sekä läheltä että kaukaa.

Zoomin rajausapu varmistaa, että kaikki kuvattavat henkilöt pysyvät aina kuva-alalla. Kun hakupainiketta pidetään painettuna, videokamera loitontaa näkymää, jotta kuvan ulkopuolelle siirtynyt kohde löytyy. Kun hakupainike vapautetaan, kamera lähentää näkymän uudelleen. Älykäs kuvanvakain vähentää kameran tärähtelyn vaikutuksia, joten kaikista otoksista tulee teräviä ja tarkkoja myös zoomattaessa.

LEGRIA HF R68 -kameran mukana toimitettava laajakulmalisäke lyhentää polttoväliksi 26,9 mm, jolloin näkymä laajenee. Tämä tekee esimerkiksi laajojen maisemanäkymien videoinnista entistäkin helpompaa.

Videoista iloa koko perheelle
Uudet helppokäyttöiset kuvaustilat tekevät videoiden kuvaamisesta nopeaa ja helppoa. Hidastettu kuvaus pienentää nopeuden puoleen, joten lapsen ensiaskeleet on helppo kuvata ja elää uudelleen yksityiskohtaakaan menettämättä. Nopeutettu kuvaus toimii jopa 1 200-kertaisella nopeudella, joten kauniita auringonlaskuja tai pitkiä ajomatkoja voi ihastella uudelleen vähän vauhdikkaammin.

Vauvakuvaustilassa kuvatut videot tallennetaan automaattisesti niille varattuun albumiin. Tiedostojen lukitustoiminnolla voidaan estää tiedostojen tahaton poistaminen tai muokkaaminen, joten lapsetkin voivat katsella arvokkaita videoita ilman vahinkojen vaaraa.

Jaa tallentamasi muistot
Kun olet tallentanut kaikki päivän tapahtumat, video on helppo jakaa NFC-yhteydellä¹ muihin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tabletteihin ja Canonin uuteen Connect Station CS100 -asemaan. Sisältö on jaettavissa myös sosiaaliseen mediaan ja pilvipalveluihin. LEGRIA HF R606 on yhteensopiva FlashAir² SD -korttien kanssa, joten videotallenteita voidaan jakaa, tallentaa ja katsella älypuhelimella tai tabletilla myös ilman internet-yhteyttä.

LEGRIA HF R68 , LEGRIA HF R66 ja LEGRIA HF R606 tulevat myyntiin helmikuussa. Suositusvähittäishinnat:
LEGRIA HF R68, svh 399 €
LEGRIA HF R66, svh 399 €
LEGRIA HF R606, svh 419 €

Lisätietoja: Canon Oy, Harri Siikala, etunimi.sukunimi@canon.fi


¹ Vain LEGRIA HF R68 ja LEGRIA HF R66
² FlashAir™ SD -kortissa käytetään flash-muistia ja langatonta lähiverkkoteknologiaa, joten älypuhelimessa tai tabletissa olevalla sovelluksella on mahdollista jakaa, tallentaa ja toistaa videoaineistoa. Kortti vastaa täysin SD Association -järjestön määrittämiä SD-standardeja.

spacer
					image
Lisätietoja
LEGRIA HF R66 - kuvia
LEGRIA HF R68 - kuvia
LEGRIA HF R606 - kuvia
LEGRIA HF R66 - tekniset tiedot [PDF, 71 KB]
LEGRIA HF R68 - tekniset tiedot [PDF, 71 KB]
LEGRIA HF R606 - tekniset tiedot [PDF, 71 KB]
Lehdistötiedotteet
Yritystiedotteet
Yritysratkaisutiedotteet
Kuluttajatuotetiedotteet
Lääketiedetiedotteet
Canon Inc:n tiedotteita
Tietoja
Lehdistömateriaali
Kuvapankki
RSS-syötteet
Kuluttajatuotetiedotteet
Yritysratkaisutiedotteet
Yritystiedotteet
Lääketiedetiedotteet