Canon lanseeraa monitoimilaitteiden lippulaivan kiirettä helpottamaan [15.5.2007]

iRC5185i-monitoimilaite Tämän päivän toimistotyöntekijä ei halua hukata aikaansa. Kun tiukat aikataulut ja monta hoidettavaa asiaa painavat päälle, on tärkeää, että asiat sujuvat joustavasti. Turha odottelu monitoimilaitteen luona saa ihmiset hermostumaan.

Canon tuo helpotusta kiireiseen arkeen lanseeraamalla Toimistovärit-sarjan tehokkaimman mallin iRC5185i:n. iRC5185i on Canonin monitoimilaitteiden lippulaiva, joka nopeudellaan peittoaa vastaavat laitteet.

Uutuus vähentää odotusaikoja niin skannauksessa, kopioinnissa kuin tulostuksessa. iRC5185i lukee sata kuvapintaa minuutissa, mikä merkitsee tuntuvaa ajansäätöä skannauksessa ja kopioinnissa. Väritulostuksen nopeus - 51 sivua minuutissa – saa kiireisimmänkin tulostajan huokaisemaan helpotuksesta.

Nopea monitoimilaite vahvistaa Canonin asemaa kustannustehokkaiden ja korkeatasoisten toimistolaitteiden tarjoajana. Laitteiden avulla yritykset pystyvät itse tuottamaan dokumentteja, joihin aiemmin tarvittiin ulkopuolista apua.

Parhaimmillaan iRC5185i on keskisuurten ja suurten yritysten monipuolisissa toimistoympäristöissä. Sen korkeatasoinen tietoturva ja kehittyneet etähallintaominaisuudet vastaavat vaativiinkin toiveisiin.

Uusi laite nivoo Canonin Toimistovärit-sarjan yhä vahvemmin uusimpiin teknologioihin. iRC5185i tukee uuden sukupolven (IP v6) IP-osoitteita. Myös Microsoft Vistan edistyksellisiä web-palveluita hyödyntävät sovellukset ovat käytettävissä lippulaivan kanssa.

Tänä vuonna on kulunut 30 vuotta väritulostuksen ensi askelista. Vuotta juhlistavat uudet tuotteet sekä miljoonan toimitetun Canon-väritulostimen rajapyykin saavuttaminen.

Lisätietoja: Canon Oy, Yritysratkaisut, markkinointi, Markus Winnett, p. 010 544 4240, tai Viestintä, Ulla Autiovuori, p. 010 544 4539, etunimi.sukunimi@canon.fi

Etkö löydä etsimääsi? Hae tiedotearkistosta.

spacer
					image
Lehdistötiedotteet
Tiedotearkisto