Canon W6200P
Laatua, nopeutta ja kestävyyttä julisteisiin ja valokuvasuurennoksiin jopa A1-kokoon

Canon tuo markkinoille uuden 24 tuuman (A1-koko) ja 6 pigmenttivärin suurkuvatulostimen (LFP) W6200P:n, joka on suunnattu graafiseen tuotantoon ja erityisesti valokuvatulostukseen.

Tulostin hyödyntää uutta Canonin kehittämää yhden tuuman tulostuspäätä ja tarjoaa luokassaan nopeimman tulostuksen valokuvalaadulla. Uusi pigmenttiväri takaa valoa ja ilmaa kestävät tulosteet. Pigmenttipohjaisuudesta huolimatta tulosteiden värintoistoala on erinomainen.

Tulostus onnistuu nyt ensimmäistä kertaa myös täysin ilman marginaaleja. Tämä ominaisuus yhdessä Canonin laajan tulostusmateriaalivalikoiman kanssa mahdollistaa myytävän tulosteen tekemisen ilman erillistä jälkikäsittelyä.

Tuotantokoneen tehokkuuspienessä paketissa

Fotoliikkeet, mainostoimistot, valokuvaajat ja tulostuspalveluyritykset hyötyvät W6200P:n tehosta, tuottavuudesta ja laatujäljestä sekä edullisesta hinnasta. 

W6200P on yhtä käytännöllinen toimistoympäristössä kuin tulostuspalveluyrityksessä, sillä se on kompakti ja kevyt. Rullapaperin syöttö tapahtuu laitteeseen takakautta, joten laite vie lattiapinta-alaa alle neliön.

Lisätietoja: Canon Oy, Viestintä, Ulla Koivisto, puhelin 010 544 4439, sähköposti ulla.koivisto@canon.fi

 

 

Etkö löydä etsimääsi? Hae tiedotearkistosta.

spacer
					image
Lehdistötiedotteet
Tiedotearkisto