Yhteistyökumppanit alan huipulta

Canon on uudistanut liiketoimintaansa vastaamaan verkottuneen toimistoympäristön vaatimuksia. Organisaatioiden it-infrastruktuurin rakentamisessa yhtiön omaa teknologia-, tuote- ja palveluosaamista täydentävät kumppanuudet muiden johtavien it-alan toimittajien kanssa.

Canon panostaa voimakkaasti asiakaspalvelun laatuun kouluttamalla ja sertifioimalla henkilöstöä myös kumppanituotteiden osaajiksi. Tämä takaa asiakkaillemme vakioidun palvelutason kautta maan. Palveluiden laatua mitataan säännöllisten asiakastyytyväisyyskyselyjen avulla.

HP Preferred Partner

Canon on HP Preferred Partner, Hewlett-Packardin hyväksymä yhteistyökumppani ylimmällä tasolla. Tuotevalikoimaamme kuuluvat HP:n tulostimet, työasemat, palvelimet, tallennusjärjestelmät, verkon aktiivilaitteet ja hallintatyökalut.

 
Microsoft Gold Certified Partner

Canon on vaativiin organisaatioiden tiedonhallintaympäristöihin perehtynyt Microsoft-yhteistyökumppani. Microsoft Gold Certified Partnerina tarjoamme MS-ohjelmistojen konsultointi-, käyttöönotto- ja järjestelmätukipalveluita, joista vastaavat Microsoftin sertifioimat asiantuntijat.

 

 

spacer
					image
HP Gold Preferred Partner -logo
Kumppaniohjelma