no consumer
Canon ja muoti

Canon ja muoti

Canon on tukenut muotimaailmaa jo pitkään aina katumuodista hienoimpaan haute coutureen.

Tänä vuonna jatkamme Lontoon, Pariisin ja Milanon muotiviikkojen tukemista. Olemme Lontoon muotiviikon ja Lontoon muotiviikonlopun virallinen tukija, British Fashion Councilin virallinen kuvantamiskumppani, Milanon muotiviikon pääsponsori ja Pariisin muotiviikon avainsponsori. Kaikissa näissä tapahtumissa vierailijat voivat tutustua kauden uusimpiin trendeihin ja muotialan huippujen kokoelmiin.

Ammattilaisten tukena
Sponsorina haluamme varmistaa, että muodin ammattilaisilla on käytettävissään kaikki tarvittavat työkalut.

Ainutlaatuinen Canon Professional Services -palvelu auttaa ammattikuvaajia saavuttamaan täydellisen lopputuloksen. Palveluun kuuluu osaava tukihenkilöstö, internetyhteys ja mahdollisuus tulostaa kuvia paikan päällä. Lisäksi tarjoamme tämän vuoden Lontoon-tapahtumissa valokuvaajille bussikuljetuksen näytöksestä toiseen, jotta yksikään hetki ei jää kuvaamatta.

Canon-näyttely
Muotiviikkojen vieraat ovat tervetulleita myös Canon-näyttelyyn, jossa he voivat tutustua palkittuihin, ammattikäyttöön tarkoitettuihin EOS-järjestelmäkameroihin ja EF-objektiiveihin.

Aikaisemmat muotiprojektit
Ammattikuvaajien tukeminen muotiviikoilla sai innoitusta Canonin aikaisemmista muotiin liittyvistä projekteista Euroopassa: We Speak Image ja The Other Side of Fashion. Jälkimmäisessä 100 tunnettua tyyli-ikonia esitti oman näkemyksensä kansainvälisestä muodista. Hankkeilla kerättiin tuhansia euroja Euroopan Punaisen Ristin toimintaa varten. Lisää Canonin ja Punaisen Ristin yhteistyöstä.

James Leipnik, Chief of Communication and Corporate Relations, Canon Europe: "Kuvan voima on muotimaailman ydintä. Johtavat kuvantamisratkaisumme auttavat myös muotimaailmaa pääsemään parhaisiin tuloksiin aina kuvan ottamisesta väritäsmäykseen ja laadukkaaseen tulostukseen."

"Menestyksekäs yhteistyömme muotiviikkojen kanssa heijastaa tahtoamme olla mukana luomassa tuotteita, jotka saavat asiakkaamme vapauttamaan luovuutensa. Olemme iloisia voidessamme tukea kuvaajia niin catwalkeilla kuin niiden ulkopuolellakin."

spacer
					image
Kansainvälinen sponsorointi
Muoti
Jalkapallo
Punainen Risti
Canon Foundation
World Press Photo Foundation
Golf
Sponsorointi Suomessa
Vuoden luontokuva
Vuoden lehtikuvat
SPR:n Nuorten turvatalot