Canon Foundation

Canon Fellows with their certificates at the Regional Fellow Meeting in Berlin, November 2008 Canon Foundation perustettiin vuonna 1987 edistämään Japanin ja Euroopan välistä kulttuuri- ja tiedeyhteistyötä.

Säätiö myöntää joka vuosi joukolle jatko-opiskelijoita tai tutkijoita apurahoja, joiden avulla eurooppalaiset voivat opiskella Japanissa ja päinvastoin. Osallistujat saavat siten ainutlaatuisen tilaisuuden vaihtaa tietoja ja taitoja sekä samalla edistää valtioiden välistä yhteistyötä.

Canon Foundationin apurahoja myönnetään yliopistoissa, hallinnossa tai yritysorganisaatioissa menestyneille yksilöille tieteenalasta tai työllisyystilanteesta riippumatta.

Apurahojen hakeminen
Vuosittain jaettavia apurahoja on haettava viimeistään 15.syyskuuta. Apurahoja myönnetään yliopistoissa, hallinnossa tai yritysorganisaatioissa menestyneille yli tiederajojen.

Luentosarjoja
Säätiö järjestää vuosittain myös luentosarjoja, joissa puhujiksi on kutsuttu yliopiston, hallinnon sekä yritysorganisaatioiden edustajia.

Säätiön historiaa
Canon Foundation perustettiin Euroopan pääkonttoriin vuonna 1987 Canonin kansainvälisen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Sen tarkoituksena on parantaa Japanin ja Euroopan välistä kulttuuri- ja tiedeyhteistyötä tukemalla yrityksemme Kyosei-filosofiaa eli elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvän eteen.

Lisätietoja Canon Foundationin www-sivuilta

spacer
					image
Kansainvälinen sponsorointi
Muoti
Jalkapallo
Canon Foundation
World Press Photo Foundation
Golf
Sponsorointi Suomessa
Vuoden luontokuva
Kuvajournalistit
SPR:n Nuorten turvatalot