Teknologiaa yhteiskunnan parhaaksi

Canonin yritysfilosofian keskeisenä osana on usko siihen, että aito välittäminen yksilön tarpeista sekä vapaa-aikana että työssä auttaa edistämään teknologian kehitystä.

Canon on kirjannut jatkuvasti nimiinsä erityisesti optiikan ja mikroelektroniikan alalla uusia alkuperäisteknologioita, joita se on soveltanut menestyksekkäästi kamera-, kopiokone- ja tulostinbisneksessään. Alkaneella vuosituhannella Canon pyrkii edelleen ylittämään teknologian raja-aitoja. Uudet teknologiat liittyvät mm. kuvalliseen viestintään, informaation hallintaan ja jakamiseen sekä ohjelmistosovelluksiin. Myös panostus ympäristöteknologioihin on mittavaa.

Yksin teknologia ei ole kuitenkaan ratkaiseva. On pystyttävä myös yhdistelemään eri teknologioita uudella tavalla sekä tunnistamaan ja kohtaamaan kokonaan uusiin aloihin liittyviä haasteita. Canon kartoittaa jatkuvasti uusia toiminta-alueita ja hakee uusia teknologioita soveltavia liiketoiminta-alueita, jotka tuottavat lisäarvoa meille kaikille.

Yhteistyökumppanuudet ovat Canonille tärkeä voimavara. Canon kunnioittaa kolmansien osapuolien kehittämiä alkuperäisteknologioita ja toimii aktiivisesti globaalien standardien aikaansaamiseksi. Yhteistyö parhaimmillaan varmistaa, että tämän päivän monisäikeistä todellisuutta tarkastellaan joka kulmasta ja saavutetaan todellisia synergiaetuja.

 

 

Katso myös www.canon.com/technology

 

spacer
					image
Tietoja Canonista
Canon Suomessa
Tietoja lukujen valossa
Yritysfilosofia
Tutkimus
Teknologia
Ympäristö
Standardit ja sertifikaatit
Vastuu yhteiskunnasta
Sijoittajasuhteet
Tuoteväärennökset
Tietoa rinnakkaistuotteista
Canon Technology
Optical Technology
Electrophotography Technology
Ultra Precision Technology
Production Technology
Software Application Technology
System Integration Technology
Bubble Jet Technology
Device Technology
Information and Telecommunications
Environmental Technology
Next Generation Technology