no consumer

Mistä löydän tuotteeni sarjanumeron?

Sarjanumeron sijainti Canonin tuotteissa vaihtelee. Sarjanumero on yhdistelmä numeroita ja kirjaimia. Sarjanumerossa ei ole välilyöntejä tai erikoismerkkejä. Jätä huomioimatta suluissa olevat numerot tai kirjaimet.

EOS-kamerat

EOS-kameran sarjanumerossa on tavallisesti 12 numeroa eikä lainkaan muita merkkejä. Joidenkin vanhempien EOS-mallien sarjanumerossa saattaa kuitenkin olla vain 6 tai 10 numeroa. Se on painettu kameran pohjaan, ja numerot ovat mustia, harmaita tai valkoisia. Joissakin malleissa sarjanumeron edessä on merkintä "NO. " ja toisiin malleihin on merkitty pelkkä numero. Sarjanumeron mahdollinen sijainti näkyy seuraavissa kuvissa:

EOS-M-Serial-Number_EOS Cameras
EOS-1D-C-Serial-Number_EOS Cameras
EOS-700D-Serial-Number_EOS Cameras
EOS_5D_II

Sarjanumero on myös EOS-kameran pakkauksessa olevassa valkoisessa tarrassa. Sarjanumeron edessä on tavallisesti kaksi numeroa sulkeissa, esimerkiksi (21). Nämä numerot eivät kuitenkaan ole osa sarjanumeroa.

Sarjanumeron paikka on korostettu seuraavassa kuvassa: 

EOS-Box-Web


PowerShot ja IXUS

PowerShot- ja IXUS-kameroiden sarjanumerossa on tavallisesti 12 numeroa eikä lainkaan muita merkkejä. Joissain vanhoissa malleissa sarjanumerossa saattaa kuitenkin olla 9 tai 10 merkkiä (kirjaimia ja numeroita). Sarjanumero on aina painettu kameran pohjaan mustalla. Tarran väri saattaa kuitenkin vaihdella kameran värin mukaan.

Seuraavissa kuvissa on esimerkkejä sarjanumeron sijainnista:

IXUS_150-Base
IXUS_265_
IXUS_265
PowerShot-SX130


Sarjanumero on myös PowerShot- tai IXUS-kameran pakkauksessa olevassa valkoisessa tarrassa. Sarjanumeron edessä on tavallisesti kaksi numeroa sulkeissa, esimerkiksi (21). Nämä numerot eivät kuitenkaan ole osa sarjanumeroa. 

Sarjanumeron paikka on korostettu seuraavassa kuvassa:

PowerShot-Box-Web


EF-objektiivit

EF-objektiivien sarjanumerossa on aina vain numeroita. Objektiivin mallin ja iän mukaan sarjanumerossa voi olla 5, 6, 7, 8, 10 tai 12 numeroa.
Sarjanumeron mahdollinen sijainti näkyy seuraavissa kuvissa:

  • • Objektiivin tarkennusrenkaan sivuun merkityn sarjanumeron väri saattaa vaihdella objektiivin värin mukaan. Huomaa, että sarjanumero on yleensä objektiivin alapuolella, jos objektiivi on kiinnitetty kameraan.

    Lens-Serial-Number-1

    Lens-Serial-Number-2


  • • Merkitty mustin kirjaimin sähköisen kiinnitysosan muoviseen tai metalliseen kohtaan.

    Lens-Serial-Number-3

    Lens-Serial-Number-4


Joissain objektiiveissa saattaa olla myös yrityksen koodi, joka saattaa näyttää sarjanumerolta. Yrityksen koodissa on kuitenkin kirjaimia ja numeroita. Seuraavassa on esimerkki yrityksen koodista ja sarjanumerosta:

Objektiivin yrityskoodi


Speedlite-salamalaitteet

Vanhempien Speedlite-mallien sarjanumero on merkitty salamaan alla olevan kuvan mukaisesti:

Speedlite_previous_generation


Uudemmissa Speedlite-malleissa sarjanumero on merkitty salamaan kiinnitettyyn tarraan mustilla kirjaimilla hopeanharmaan taustan päälle alla olevan kuvan mukaisesti:

Speedlite_newer_generation

Akkukahva

Akkukahvan sarjanumerossa on tavallisesti 10 numeroa eikä lainkaan muita merkkejä. Se näkyy akkukahvan pohjassa. Joissakin malleissa sarjanumeron edessä on merkintä "NO. " ja toisiin malleihin on merkitty pelkkä numero. Sarjanumeron mahdollinen sijainti näkyy seuraavissa kuvissa:

Akkukahva

Feedback

Pyydämme teitä ystävällisesti auttamaan palvelumme kehittämisessä vastaamalla lyhyeen kyselyyn liittyen Canon tukipalvelun käyttämistä.

Vastaa kyselyyn Ei kiitos