no consumer

Visualisointiin, simulointiin ja valokuvauskäyttöön suunnitellut projektorit

Canonin valikoimassa on projektoreita, jotka tuottavat erinomaisen kuvanlaadun erilaisissa visualisointi- ja simulointisovelluksissa sekä luovissa käyttötarkoituksissa. WUXGA-tarkkuus takaa todella selkeän ja terävän kuvan 3D-mallinnuksessa, arkkitehtuurikäytössä, kartoituksessa ja CAD-ympäristöissä. Todenmukainen kirkkaus, kylläiset värit ja erinomainen kontrasti ovat varmasti ammattivalokuvaajien, muotitalojen, mainostoimistojen ja muiden luovien tahojen mieleen.

Erinomainen kuvanlaatu – kuin luotu valokuville

Suuriresoluutioisten valokuvien ja videoiden todenmukainen kirkkaus, kylläiset värit ja erinomainen kontrasti on mahdollista säilyttää myös heijastettaessa. Kuvat ovat selkeitä ja tarkkoja, eikä niissä esiinny ristikkohäiriötä. Käytettävissä on useita erilaisia esimääritettyjä kuvatiloja, joiden avulla voidaan saavuttaa vaikuttavia lopputuloksia lähes millaisissa valaistusoloissa ja ympäristöissä tahansa.

Stunning image quality
Versatile connectivity

Monipuoliset liitännät

Laitteissa on monipuoliset liitäntämahdollisuudet, mukaan lukien HDMI™-, DVI-, VGA- ja USB-portit. Niinpä kuvia ja videoita on helppo heijastaa vierekkäin erilaisista SD- ja HD-lähteistä. Crestron RoomView -ohjelman ja NMPJ-toimintojen tuki mahdollistaa helpon etäkäytön ja heijastamisen LAN-verkon kautta.

Helppo asennus

Monien joustavien käyttötilojen ja helppokäyttöisten säätöjen ansiosta projektorit voi asentaa melkein minne vain. Laitteita voidaan käyttää vapaasti seisovina, ja ne on myös helppo kiinnittää seinään tai kattoon. Laitteet ovat omiaan myös monen projektorin asennuksiin, kuten pinottaviin kokoonpanoihin, yhdistettyihin järjestelmiin ja kupuheijastukseen.

Ease of installation