yes consumer

Lyhyen ja erittäin lyhyen heijastusetäisyyden laajakulmaprojektorit

Canonin laajakulmaprojektorit ovat omiaan vuorovaikutteiseen luokkahuonekäyttöön sekä esitysten pitämiseen pienissä kokoustiloissa, toimistoissa ja avoimissa tiloissa. Näiden projektorien heijastusetäisyys on noin kolmannes perinteisten projektorien heijastusetäisyydestä, ja ne tuottavat erinomaisen kuvanlaadun. Valikoimaan kuuluu myös HD 1080p -projektoreita.

Kompakti rakenne

Lyhyen heijastusetäisyyden mallit ovat pienikokoisia, mutta ne tuottavat suuren ja kirkkaan kuvan lyhyeltäkin etäisyydeltä. Näissä laajakulmaprojektoreissa on käytännöllinen objektiivinsiirtotoiminto, ja niiden heijastusetäisyys on 0,49–0,61 metriä. Valikoimasta löytyy sopiva malli kaikkiin pienikokoisiin tiloihin. Laitteet sopivat erinomaisesti esimerkiksi simulointiin ja visualisointiin etu- tai taustaheijastusta käytettäessä.

Compact Design
Easy installation

Helppo asennus ja huolto

Projektoreita voidaan käyttää vapaasti seisovina, ja ne on myös helppo kiinnittää seinään tai kattoon. Lamppujen ja suodattimien vaihto onnistuu vaivattomasti projektoria irrottamatta, joten käyttökatkot pysyvät lyhyinä. Canonin lyhyen heijastusetäisyyden XEED-mallit on helppo pinota usean laitteen asennuksia varten. Projektorit voidaan suunnata joko ylös- tai alaspäin.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Kun heijastusetäisyys on lyhyt, projektori voidaan sijoittaa lähelle valkokangasta, jolloin esityksen pitäjän varjo ei osu kuvaan.  Digitaalisten HDMI- ja DVI-tulojen ansiosta kuvia ja videoita voidaan heijastaa monista eri lähteistä. Laiteohjelmistopäivitykset hoituvat kätevästi USB-liitännän kautta. Crestron RoomView -ohjelman ja NMPJ-toimintojen tuki mahdollistaa helpon etäkäytön ja heijastamisen LAN-verkon kautta.

Flexibility of use
Ceiling mounted

Kattoon kiinnitettävät, kiinteästi asennettavat ja suuriin tiloihin tarkoitetut projektorit

Pienikokoiset, yritys- ja ammattikäyttöön tarkoitetut projektorit sopivat vaikkapa seurakuntien tiloihin ja museoihin. Ne projisoivat valokuvamaisen tarkat, väriliukumiltaan laadukkaat videot, joissa ei ole ristikkohäiriötä. Saatavilla on useita vaihdettavia moottoroituja laajakulmaobjektiiveja, jotka tuottavat verrattoman kirkkauden ja kontrastin tilanteessa kuin tilanteessa.

Pienikokoiset ja kannettavat projektorit

Canonin pienikokoisten ja kannettavien projektorien valikoimaan kuuluu myös USB- ja HD-malleja. Malliston laitteet tuottavat erinomaisen kuvanlaadun kaikissa tilanteissa. Projektorit ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia, ja DLP-tekniikan ansiosta esitykset näyttävät todenmukaisilta.

Compact and portable projectors