Short Throw & Ultra Short Throw Projectors
yes business

Lyhyen ja erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektorit

Selkeät kuvat pienissä tiloissa.

XEED WUX450ST

Tämä monipuolinen ja pienikokoinen kiinteästi asennettava lyhyen heijastusetäisyyden projektori tuottaa 4 500 lumenin valovoiman ja 75 prosentin pystysuuntaisen objektiivinsiirron.

canon cameras pro dslr

XEED WUX450ST

Pienikokoinen projektori, jossa monipuoliset liitännät.

XEED WUX450ST Angle

Kompakti rakenne

Lyhyen heijastusetäisyyden projektorit ovat pienikokoisia, mutta ne tuottavat suuren ja kirkkaan kuvan lyhyeltäkin etäisyydeltä. Näissä laajakulmaprojektoreissa on käytännöllinen objektiivinsiirtotoiminto (XEED-mallisto), ja niiden heijastusetäisyys on 0,49–0,61 metriä. Valikoimasta löytyy sopiva malli kaikkiin pienikokoisiin tiloihin. Laitteet sopivat erinomaisesti esimerkiksi simulointiin ja visualisointiin etu- tai taustaheijastusta käytettäessä.

LV-WX300USTi

Monipuoliset asennusvaihtoehdot

Lyhyen ja erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektorit voidaan sijoittaa pöydälle, tai ne voidaan asentaa helposti kattoon tai seinään.

Multi Installation

Monipuolinen käyttö

Kun heijastusetäisyys on lyhyt, projektori voidaan sijoittaa lähelle valkokangasta, jolloin esityksen pitäjän varjo ei osu kuvaan. HDMI- ja DVI-tulojen ansiosta kuvia ja videoita voidaan heijastaa monista eri lähteistä. Laiteohjelmistopäivitykset hoituvat kätevästi USB-liitännän kautta. Crestron RoomView -ohjelman ja NMPJ-toimintojen tuki mahdollistaa helpon etäkäytön ja heijastamisen LAN-verkon kautta.

XEED WUX450ST ceiling

Etsitkö jotakin muuta?