no consumer

Kiinteästi asennettavat projektorit

Pienikokoiset kattoon kiinteästi asennettavat ja suuriin tiloihin tarkoitetut projektorit sopivat yritys- ja ammattikäyttöön vaikkapa seurakuntien tiloissa ja museoissa. Ne projisoivat valokuvamaisen tarkat ja väriliukumiltaan laadukkaat videot, joissa ei ole ristikkohäiriötä. Vaihdettavia objektiiveja tukeviin malleihin on saatavana erilaisia moottoroituja objektiiveja, jotka tuottavat erinomaisen kirkkauden ja kontrastin. Projektorit sopivat sen vuoksi monenlaisiin asennuksiin.

Helppo asennus ja huolto

Käytön helpottamiseksi moottoroitua zoomia, tarkennusta ja objektiivin siirtoa voidaan säätää kauko-ohjaimella puolen pikselin tarkkuudella. Sen ansiosta laitteet sopivat hyvin myös monen projektorin asennuksiin, kuten pinottaviin kokoonpanoihin, yhdistettyihin järjestelmiin ja kupuheijastukseen. Huolto on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aiemmin. Tehokkaaseen lamppuun pääsee käsiksi projektorin takaa ja ilmansuodatin irrotetaan liu’uttamalla, joten huoltokustannukset pysyvät alhaisina ja käyttökatkot lyhyinä.

Easy installation
Interchangeable lenses

Vaihdettavat objektiivit

Saatavilla on viisi laadukasta vaihdettavaa objektiivia. Canonin objektiivit on suunniteltu tuottamaan todella tarkka, terävä ja geometrialtaan laadukas kuva. Vääristymiä ja kromaattisia poikkeamia ei juurikaan ole. Kuvat ovat kirkkaita, kauniita, sävykkäitä ja tasalaatuisia kaikilla objektiiveilla.  Objektiivia voidaan vaihtaa tarpeen mukaan paikan päällä, joten hyvä kuvanlaatu on taattu suurissakin tiloissa.

Laadukasta ja monipuolista kuvantamista

Projektorien uusi optinen AISYS-järjestelmä tuottaa kauniit ja tasalaatuiset kuvat. Käytettävissä on useita tuloliitäntöjä, kuten HDMI ja DVI, joten vierekkäisten kuvien heijastus useista lähteistä on helppoa ja projisointi lähiverkosta Network Multi-Projection -toiminnolla tapahtuu kätevästi.  Reunojen häivytystoiminnon avulla useiden eri projektorien kuvat voi yhdistää saumattomasti, ja neljän pisteen keystone-korjaus auttaa heijastamaan kuvan tarkkana ja terävänä myös vinossa kulmassa. Pysty- ja vaakasuuntaisen säädön ansiosta RGB-paneelien kohdistus on todella tarkkaa.

Versatile high-quality imaging
Short throw/ultra short throw projectors

Lyhyen ja erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektorit

Malliston laajakulmaprojektorit ovat omiaan vuorovaikutteiseen luokkahuonekäyttöön sekä esitelmien pitämiseen pienissä kokoustiloissa, toimistoissa ja avoimissa tiloissa. Näiden projektoreiden heijastusetäisyys on noin kolmannes perinteisten projektorien heijastusetäisyydestä, ja ne tuottavat erinomaisen kuvanlaadun. Valikoimaan kuuluu myös HD 1080p -projektoreita.

Pienikokoiset ja kannettavat projektorit

Canonin pienikokoisten ja kannettavien projektorien valikoimaan kuuluu myös USB- ja HD-malleja. Malliston laitteet tuottavat erinomaisen kuvanlaadun kaikissa tilanteissa. Projektorit ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia, ja DLP-tekniikan ansiosta esitykset näyttävät aina todenmukaisilta.

Compact and portable projectors