no consumer

Full HD -projektorit

HD-projektorit heijastavat tarkan ja todella laadukkaan kuvan, jonka kirkkaus ja kontrasti ovat vertaansa vailla. Monipuoliset sijoitusmahdollisuudet, helppokäyttöisyys ja HDMI-liitäntä takaavat erinomaisen käyttökokemuksen niin videoita, multimediatiedostoja kuin PowerPoint-esityksiäkin heijastettaessa. HD-laatuinen sisältö projisoituu kirkkaana, terävänä ja todenmukaisena. Valikoimaan kuuluu myös Full HD 1080p -projektoreita.

HDMI-liitäntä ja HD/HD-valmius

WUXGA (1 900 x 1 200) -resoluution ansiosta Canonin HD-projektorien kuvanlaatu on erinomainen. Laitteissa on DVI- ja HDMI™-liitännät, joten ne ovat omiaan videoiden heijastamiseen ympäristöissä, joissa tarvitaan tasalaatuisia ja tarkkoja kuvia.

HDMI connectivity
LCOS panels

LCOS-paneelit ja AISYS-tekniikka

Canonin HD-projektoreissa on LCOS (Liquid Crystal On Silicon) -paneelit. Yhdessä ainutlaatuisen AISYS-tekniikan kanssa ne tuottavat laadukkaan ja yksityiskohtaisen kuvan sekä tietokoneelta että videopohjaisista lähteistä. Värit ovat todenmukaiset kirkkaassakin valaistuksessa, eikä kuvissa näy muiden paneelitekniikoiden yhteydessä usein esiintyviä ristikko- tai sateenkaarihäiriöitä.

Monipuoliset säädöt

Saatavilla on helppokäyttöisiä, joustavia ja monipuolisia hallintaominaisuuksia. Esimerkiksi reunojen häivytyksen avulla useiden projektorien kuvan voi helposti yhdistää yhdeksi suureksi näytöksi. Neljän pisteen keystone-korjaus parantaa kuvien tarkkuutta kaikista heijastuskulmista. Pystysuoran ja vaakasuoran säädön avulla RGB-paneelin voi kohdistaa yhden pikselin tarkkuudella.

Flexibility and control