yes consumer

Pienikokoiset ja kannettavat projektorit

Canonin pienikokoisten ja kannettavien projektorien valikoimaan kuuluu myös USB- ja HD-malleja. Malliston laitteet tuottavat erinomaisen kuvanlaadun kaikissa tilanteissa. Projektorit ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia, ja DLP-tekniikan ansiosta esitelmät näyttävät aina todenmukaisilta.

Helppo kuljettaa mukana

Pidä ammattilaistasoisia esityksiä missä vain. Canonin pienikokoiset kannettavat projektorit sopivat mainiosti yritys- ja koulutuskäyttöön – ympäristöihin, joissa laitteita tarvitaan eri puolilla yliopistoaluetta tai toimistorakennusta.  Lisäksi ne ovat omiaan paljon matkustaville liike-elämän ammattilaisille.

Convenient to transport
Versatile connectivity

Monipuoliset liitännät

HDMI™- ja VGA-tulojen ansiosta projektorilla voi heijastaa kuvia ja videoita monista lähteistä. RJ-45-liitännän kautta laitteita voidaan valvoa ja ohjata etäyhteydellä. Lisäksi projektorit tukevat Crestron Connected™ -standardia, jonka avulla verkkoyhteyden muodostaminen onnistuu helposti.

Helppo käyttöönotto ja energiaa säästäviä ominaisuuksia

Kätevän keystone-korjauksen ansiosta projektorien käyttöönotto on helppoa. Lisäksi laitteissa on värinkorjaustoiminto, joka mahdollistaa heijastamisen myös värillisille pinnoille. Niinpä valkokankaan puuttuminen ei ole ongelma.  Projektoreissa (ei malleissa LV-300UST ja LV-300USTi) on välitön sammutus, joten laite voidaan irrottaa pistorasiasta ja siirtää heti esityksen jälkeen. Energiansäästötila puolestaan pienentää kustannuksia ja vähentää tuuletinmelua.

Easy set up
Installation projectors

Kiinteästi asennettavat projektorit

Pienikokoiset kattoon kiinnitettävät, kiinteästi asennettavat ja suuriin tiloihin tarkoitetut projektorit sopivat yritys- ja ammattikäyttöön vaikkapa seurakuntien tiloissa ja museoissa. Ne projisoivat valokuvamaisen tarkat ja väriliukumiltaan laadukkaat videot, joissa ei ole ristikkohäiriötä. Saatavilla on useita vaihdettavia moottoroituja laajakulmaobjektiiveja, jotka tuottavat verrattoman kirkkauden ja kontrastin tilanteessa kuin tilanteessa.

Lyhyen ja erittäin lyhyen heijastusetäisyyden laajakulmaprojektorit

Canonin laajakulmaprojektorit ovat omiaan vuorovaikutteiseen luokkahuonekäyttöön sekä esitelmien pitämiseen pienissä kokoustiloissa, toimistoissa ja avoimissa tiloissa. Näiden projektorien heijastusetäisyys on noin kolmannes perinteisten projektorien heijastusetäisyydestä, ja ne tuottavat erinomaisen kuvanlaadun. Valikoimaan kuuluu myös HD 1080p -projektoreita.

Short throw