yes consumer

Yritys- ja koulutuskäyttöön suunnitellut projektorit

Helppokäyttöiset ja pienikokoiset toimistoprojektorit tarjoavat myös liiketoiminnallisia etuja. Ne ovat omiaan niin toimistoihin ja kokoushuoneisiin kuin konferenssikeskuksiinkin. Lisäksi niitä voidaan käyttää älyprojektoreina luokkahuoneissa, luentosaleissa ja auditorioissa. Saatavilla on sekä kannettavia että kiinteästi asennettavia malleja. Ne kaikki tuottavat laadukkaan ja tarkan kuvan.

Helppo asennus

Projektoreissa on useita joustavia käyttötiloja ja asetusten säätäminen on helppoa, joten laitteet voi asentaa melkein minne vain. Lyhyen heijastusetäisyyden mallit ovat omiaan paikkoihin, joissa tilaa on rajallisesti. DVI- ja HDMI-porttien ansiosta liitäntämahdollisuudet ovat monipuoliset, ja PJLink- ja NMPJ-toiminnot mahdollistavat heijastamisen ja etäkäytön LAN-verkon kautta.

Easy Installation
High quality images

Laadukkaita kuvia

Canonin edistykselliset optiset järjestelmät optimoivat projektorin kuvanlaadun ja mahdollistavat pienen koon. Projektoreissa on DLP-paneeli tai edistyksellinen LCOS-paneeli, joka takaa terävän kuvan, todenmukaiset värit, hyvän kirkkauden ja kontrastin, laadukkaat mustan tasot ja tarkat yksityiskohdat.

Huoleton 3 vuoden vakiotakuu

Canonin projektorit kuuluvat Canon European Warranty System (EWS) -järjestelmän piiriin. Mahdolliset tuoteviat korjataan maksutta rajoitetun ajan ostopäivästä lähtien takuuehtojen mukaisesti. EWS-järjestelmään kuuluu kaksi erilaista palvelua. Tarjottava palvelu määräytyy asiakkaan maan ja ostetun tuotteen mukaan.

Peace of Mind