PIXMA-mustesuihkutulostimet

Kattavasta PIXMA-mustesuihkutulostinten mallistosta löytyy sopiva laite sekä kotiin että pienyritykseen. Tyylikkäissä tulostimissa on helppokäyttöinen ohjelmisto ja monipuoliset liitännät, ja ne tuottavat erinomaisen tulostuslaadun. Kaikki PIXMA-laitteet helppokäyttöisistä tulostimista tehokkaisiin monitoimilaitteisiin tulostavat asiakirjat ja valokuvat laadukkaasti ja nopeasti. Ammattikäyttöön tarkoitetut PIXMA-valokuvatulostimet sopivat täydellisesti laadukkaiden kameroiden kumppaniksi.

Valokuvatulostimet kotiin

Tulostimet kotitoimistoon

Ammattivalokuvatulostimet

Tyylikkäät ja pienikokoiset kotikäyttöön tarkoitetut PIXMA-valokuvatulostimet ja -monitoimilaitteet kopiointi- ja skannaustoiminnolla sopivat jokaiseen kotiin. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, ja ne tuottavat laadukkaat tulosteet joka kerta.

Kotitoimistoon tarkoitetut PIXMA-tulostimet ja -monitoimilaitteet kopiointi-, skannaus- ja faksaustoiminnolla sekä syöttölaitteella maksimoivat tuottavuuden ja liitettävyyden ja mahdollistavat saumattoman jakamisen.

Vapauta luovuutesi PIXMA-ammattivalokuvatulostimilla. Näissä A3-koon valokuvatulostimissa on 8, 10 tai 12 värin mustejärjestelmä, joka tuottaa laadukkaat kuvat joka kerta.

Langaton tulostus

Wi-Fi-yhteyden avulla voit jakaa PIXMA-mustesuihkutulostimen langattomasti ja tulostaa mistä tahansa kotona. Tulosta älypuhelimista ja taulutietokoneista maksutta Canonin sovelluksen tai AirPrintin avulla.

Pilvitulostus

Pilvipalvelua tukevien PIXMA-tulostinten avulla voit tulostaa tiedostoja internetin pilvipalveluista – suoraan tulostimen näytöltä. Voit myös tulostaa verkon kautta mobiililaitteilla mistä tahansa.

Ohjelmisto

PIXMA-ohjelmisto yksinkertaistaa valokuvien tulostusta, helpottaa albumien järjestämistä, mahdollistaa helpon skannauksen monitoimilaitteilla ja tarjoaa käyttäjälle monipuolisia verkkopalveluja.

Laadukkaat tulosteet nopeasti

PIXMA-mustesuihkutulostinten ainutlaatuinen tulostuspää ja mustetekniikat tulostavat valokuvat ja asiakirjat nopeasti ja laadukkaasti.

Tehokkuutta

PIXMA-mustesuihkutulostinten tehokkaat toiminnot ja laitteiden mukana toimitetut ohjelmat auttavat vähentämään paperin- ja energiankulutusta.

Etsitkö musteita tai paperia?

Tarvikehaun avulla löydät oikeat mustesäiliöt, värikasetit ja paperit PIXMA-tulostintasi varten.

PIXMA – tuki ja ladattavat tiedostot

Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita PIXMA-mustesuihkutulostimia varten ja käytä teknistä tukea ja vianmääritystä verkossa.

Tuotearkisto: PIXMA-mustesuihkutulostimet

Tuoteosiostamme löydät aiempien PIXMA-mustesuihkutulostinten ja yhteensopivien tarvikkeiden tekniset tiedot.

Tarvitsetko apua tulostimen valinnassa?

Löydä tulostinvalitsimella paras tulostin kotiin tai toimistoon. Vertaile koti- ja pientoimistokäyttöön tarkoitettuja monitoimilaitteita, lasertulostimia ja mustesuihkuvalokuvatulostimia.