no business

Yrityskäyttöön

3D-tulostimet


UNLEASHPRINT

Menesty 3D-tulostuksella

Hyödynnä 3D:n mahdollisuudet ja luo yrityksellesi kilpailuetua.

Canon tarjoaa laajan valikoiman 3D-tulostimia yhteistyössä 3D Systemsin kanssa. Valikoiman tulostinmallit soveltuvat moniin tulostustarpeisiin, kuten erilaisten mallien ja prototyyppien valmistukseen, työkalujen ja niiden osien pikavalmistukseen sekä loppukäyttöön tarkoitettujen osien tuotantoon. Tarjoamme käyttöösi 3D Systemsin edistyneen 3D-tulostusteknologian ja Canonin ensiluokkaisen palvelun


Katso alta aiheeseen liittyvieä videoita

 

Katso myös:

3D-tulostimet ammattikäyttöön

Tulosta laadukkaita, yksityiskohtaisia ja kestäviä osia, pienoismalleja ja prototyyppejä.


3D-tulostimet tuotantokäyttöön

Helppokäyttöiset 3D-tulostimet ProJet 6000 ja 7000 sopivat täydellisesti korkealaatuisten osien tehokkaaseen tuotantoon.


Canonin 3D-tulostus – käänteentekevä innovaatio

3D-tulostus muuttaa liiketoimintaprosesseja ja vauhdittaa tuotekehitystä. Se nopeuttaa mallikappaleiden valmistusta ja tekee tuotannosta entistä joustavampaa. 3D-tulostus on avannut uusia mahdollisuuksia yritysten innovaatioille, modernisaatiolle ja tuottavuuden tehostamiselle ympäri maailman.

Sitä käytetään laajalti uusien prototyyppien testaukseen, ja se nopeuttaa huomattavasti tuotteiden tuomista markkinoille. Uuttaa tekniikkaa voidaan käyttää lukuisissa eri sovelluksissa konseptimallien kehittelystä osien pikavalmistukseen sekä loppukäyttöön tarkoitettujen osien tuotantoon. Tämä säästää kustannuksia ja aikaa laadusta tinkimättä.

Me Canonilla uskomme, että 3D-tulostus on käänteentekevä tekniikka, joka muuttaa sekä tuotekehitystä että liiketoimintaprosesseja perinpohjaisesti. 3D-tulostuksen tarjoamat rajattomat mahdollisuudet parantavat organisaatioiden kilpailukykyä, sillä ne voivat tuoda markkinoille uusia ja innovatiivisia tuotteita ja palveluita entistä nopeammin.

Canon tarjoaa ainutlaatuisia 3D-ratkaisuja, joiden avulla voit ottaa 3D-tulostuksen käyttöön yrityksessäsi tai viedä käytössäsi olevan 3D-tulostuksen uudelle tasolle. Kokemuksemme maailman johtavien yritysten teknologiaratkaisujen ja palvelujen tarjoajana tekee meistä luotettavan kumppanin.

RoundedSphere300

Tuotteet ja ratkaisut: Yksi 3D-tulostusratkaisu ei sovi kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman yhteistyössä 3D Systemsin kanssa. Lisäksi tarjoamme monipuolisen 3D-tulostusohjelmiston, joka täyttää suunnittelun ja työnkulun asettamat vaatimukset.


Henkilöstö: Canon on panostanut merkittävästi 3D-tulostukseen, ja meillä on laaja Euroopassa toimiva 3D-tukitiimi. Asiantuntevat paikalliset tiimimme koostuvat 3D-sovellusasiantuntijoista, yhteyshenkilöistä ja huoltohenkilöstöstä.

Palvelu- ja tukitoiminnot: Tiedämme, että laitteiden on oltava toimintavarmoja, jotta tuotannon määräajat saavutetaan ja tuotantoprosessit pysyvät tehokkaina. Canon takaa, että laitteesi toimii luotettavasti, ja tarjoaa käyttöösi koko Euroopan kattavan 3D-tukipalveluverkoston. Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme on vikatilanteiden sattuessa aina käytettävissä. Eurooppalainen jakeluverkostomme varmistaa puolestaan sen, että tarvitsemasi materiaalit ovat saatavilla myös kasvavan kysynnän yllättäessä. 


Konsultointi: Me autamme sinua arvioimaan 3D-tulostustarpeesi ja löytämään ratkaisun, joka sopii sekä nykyisiin tarpeisiisi että tulevaisuuden tavoitteisiisi. Tarjoamme kumppaneillemme pitkäaikaiset tuki- ja koulutuspalvelut.


Kulut: 3D-tulostuksen käyttöönotto voi vaatia suurta taloudellista sitoutumista. Canon tekee siitä helppoa tarjoamalla laajan valikoiman erilaisiin tarpeisiin sopivia rahoitusvaihtoehtoja. Leasing-sopimuksemme takaavat sijoituksesi kannattavuuden myös tulevaisuudessa, tekniikan kiivaasta kehityksestä huolimatta.

PointedSphere300

Canon on luotettava teknologiakumppani, joka tarjoaa markkinoiden johtavat 3D-ratkaisut. Takaamme ensiluokkaiset palvelu- ja tukitoiminnot ja olemme sitoutuneet kehittämään 3D-tulostusta myös tulevaisuudessa.

3D-tulostus rakentaa tulevaisuutta Nottinghamin yliopistossaNottinghamin yliopiston Arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön laitos on yksi Ison-Britannian johtavista arkkitehtuuria, kaupunkisuunnittelua ja kestävää energiateknologiaa opettavista yksiköistä. Tällä videolla kerrotaan, minkälaisia muutoksia 3D-tulostus on tuonut laitokselle. 3D-tulostuksen ansiosta opiskelijat ovat saaneet mahdollisuuden luoda kestäviä ja monimutkaisia malleja ja herättää ideansa eloon. 

3D-järjestelmien valtuutettu jälleenmyyjä

3D-järjestelmien valtuutettu jälleenmyyjä