Kannettavat SELPHY-kuvatulostimet

Helppokäyttöisellä SELPHY-kuvatulostimella saat älypuhelimessa tai digitaalikamerassa olevista kuvista kauniita ja pitkään kestäviä tulosteita. Voit tulostaa suoraan kamerasta, tietokoneesta tai muistikortilta tai langattomasti Android- ja iOS-mobiililaitteesta, kuten iPhonesta tai iPadistä. Canonin osaamisen ansiosta saat studiolaatuisia tulosteita ja voit kokeilla luovia tehosteita sekä erilaisia tulostusmateriaaleja, asetteluja ja viimeistelyjä.

SELPHY Compact Photo Printers

SELPHY_CP1200_Angle

SELPHY CP1200

 • Wi-Fi-yhteys
 • AirPrint-yhteensopiva
 • SD-muistikorttipaikka ja USB-liitäntä
 • Tulosteen viimeistelytapa valittavissa

SELPHY_CP910_Angle

SELPHY CP910

 • Wi-Fi-yhteys
 • AirPrint-yhteensopiva
 • SD-muistikorttipaikka ja USB-liitäntä
 • Tulosteen viimeistelytapa valittavissa

SELPHY CP1000 angle page image.jpg

SELPHY CP1000

 • Tyylikäs ja erittäin pienikokoinen kuvatulostin
 • Studiotasoisia tulosteita nopeasti
 • SD/CF-muistikorttipaikka ja USB-liitäntä
 • Tulosteen viimeistelytapa valittavissa

Tulostus älypuhelimista

SELPHY CP910 on SELPHY-malliston paras vaihtoehto älypuhelintulostusta varten.

Sen avulla voit tulostaa nopeasti ja helposti langattomalla yhteydellä Apple- ja Android-laitteista käyttämällä maksutonta Canon PRINT -sovellusta. Voit myös tulostaa valokuvia suoraan muista sovelluksista Apple AirPrint -tekniikalla tai asentamalla Canonin tulostuslaajennukset Android 4.4 -järjestelmälle ja Kindle Fire -laitteille.

Tulostimessa on oma tukiasema, joten langatonta yhteyttä varten ei tarvita erillistä reititintä tai ulkoista verkkoa, vaan mobiililaitteella voi muodostaa yhteyden tulostimeen missä tahansa.

Tulostimeen saatavan KC-18IS-tulostusmateriaalin avulla saat neliönmuotoisia tulosteita esimerkiksi Instagramista ja muista suosituista sovelluksista.

Valokuvien helppo tulostus Canon PRINT -sovelluksella

Tulostus suoraan muista sovelluksista

Apple AirPrintCanon Print Service -palvelu Android 4.4 -käyttöjärjestelmälle

Canon-tulostuslaajennus Kindle Fire -laitteelle

SELPHY connected shot

Tulosta mistä vain ja millä tahansa laitteella

SELPHY-tulostimella voit tulostaa kuvasi suoraan kamerasta, muistikortilta, USB-muistista tai tietokoneesta. Wi-Fi-liitännällä varustetulla mallilla tulostaminen onnistuu vaikka toisesta huoneesta. Pienen ja kevyen SELPHY-tulostimen voi ottaa helposti mukaan esimerkiksi lomalle, sukulaisten luokse tai juhliin. Näin yhteiset hetket voi tulostaa kauniiksi kuviksi saman tien.

SELPHY Prints

Pikseleistä tulosteiksi

SELPHY-kuvatulostimilla voit tulostaa monessa eri koossa, yhdistää useita kuvia samalle sivulle ja luoda kauniita kollaaseja, joihin voit lisätä väritehosteita. Automaattinen kuvan optimointi parantaa tulostuslaatua ja tuottaa parhaat tulokset.

Tulostus Wi-Fi-yhteydellä

ID Photo Print -toiminnolla voit tulostaa passikuvia niin omaan kuin ammattikäyttöön. Voit valita yleisesti hyväksytyn standardikoon tai mukautetun koon ja tulostaa useita samankokoisia tai erikokoisia passikuvia yhdelle arkille. Näin säästät paperia.

Kuvan optimointi

Kuvan optimointi tunnistaa ja korjaa kuvien virheitä, säätää kasvojen kirkkautta ja värejä ja poistaa kohinaa. Näin tulosteista tulee entistä selkeämpiä ja sävykkäämpiä.

Tulostuslaatu

Värisublimaatiotekniikka tuottaa studiolaatuiset tulosteet, jotka säilyvät albumissa jopa 100 vuotta. Erikoispinnoitteen ansiosta tulosteet ovat täysin kuivia sekä vedeltä, sormenjäljiltä ja naarmuilta suojattuja.

Laita SELPHY-tulostimesi töihin!

SELPHY-kuvatulostimeen on saatavana useita erilaisia tulostustarvikkeita. Tarjolla on materiaaleja postikorttien tulostukseen, neliötarroja tulostukseen mobiililaitteista ja monia muita valokuvatulostukseen sopivia ratkaisuja.

SELPHY-tulostimien väriaine- ja paperipakkaukset sisältävät aina tiettyyn kuvamäärään sopivan määrän väriainetta ja paperia, joten molemmat tarvikkeet voi vaihtaa samalla kertaa.

SELPHY Stickers

SELPHY-laitteiden tuki

Lataa ohjaimia, ohjelmistoja, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita SELPHY-laitettasi varten ja käytä teknistä tukea ja vianmääritystä verkossa.

Aiemmat SELPHY-kuvatulostimet

Etsi aiempien SELPHY-mallien ja yhteensopivien tarvikkeiden teknisiä tietoja tuotearkistostamme.