no consumer

Pienet SELPHY-kuvatulostimet

Tulosta kauniita ja kestäviä valokuvia nopeasti suoraan älypuhelimesta tai kamerasta pienikokoisella ja helppokäyttöisellä SELPHY-kuvatulostimella. Voit tulostaa langattomasti suoraan Android- ja iOS-mobiililaitteesta, kuten iPhonesta tai iPadista, tai suoraan digikamerasta, tietokoneelta tai muistitikulta. Lisäksi voit kokeilla erilaisia luovia tehosteita ja tulostusmateriaaleja täydellisen lopputuloksen saamiseksi.

Studiotasoisia tulosteita nopeasti

Esitellyt toiminnot ovat saatavilla myös muihin Wi-Fi-ominaisuudella varustettuihin

SELPHY-tulostimiin sekä Canon PRINT -sovellukseen.

Tulostaminen mobiililaitteista

Mobile_printing

SELPHY CP1200 on SELPHY-malliston paras vaihtoehto älypuhelintulostusta varten.

Sen avulla voit tulostaa nopeasti ja helposti langattomalla yhteydellä Apple- ja Android-laitteista käyttämällä maksutonta Canon PRINT -sovellusta. Voit myös tulostaa valokuvia suoraan muista sovelluksista Apple AirPrint -tekniikalla tai asentamalla Canonin tulostuslaajennukset Android- ja Kindle Fire -laitteille.

Tulostimeen saatavan KC-18IS-tulostusmateriaalin avulla saat neliönmuotoisia tulosteita esimerkiksi Instagramista ja muista suosituista sovelluksista.

Valokuvien helppo tulostus Canon PRINT -sovelluksella

Tulostus suoraan muista sovelluksista

Laita SELPHY-tulostimesi töihin!

Tarjolla on materiaaleja esimerkiksi valmiiden postikorttien tulostukseen tai neliötarroja Instagram-kuvien tulostukseen.

SELPHY-tulostimien väriaine- ja paperipakkaukset sisältävät aina saman määrän väriainetta ja paperia, joten molemmat tarvikkeet on helppo vaihtaa yhdessä.

Passikuvat

Passikuvat

ID Photo Print -toiminnolla voit tulostaa passikuvia niin omaan kuin ammattikäyttöön. Voit valita yleisesti hyväksytyn standardikoon tai mukautetun koon ja tulostaa useita samankokoisia tai erikokoisia passikuvia yhdelle arkille. Näin säästät paperia.

Neliönmuotoiset kuvat (esim. Instagram-kuvat)

Neliönmuotoiset kuvat (esim. Instagram-kuvat)

Soveltuu hyvin älypuhelimella ja kompaktikameroilla otettujen, esimerkiksi Instagramissa olevien kuvien tulostamiseen. Luo kuvista kortteja, albumeita tai erilaisia koristeita ja sisustuselementtejä.

Luottokorttikoko

Luottokorttikoko

Luottokorttikoko sopii pienissä kehyksissä, lompakossa tai käsilaukussa säilytettäville valokuville.

Pienoistarrat

Pienoistarrat

Pienoistarroja voi käyttää esimerkiksi koristeluun ja muihin luoviin projekteihin.

Pikseleistä tulosteiksi

SELPHY-kuvatulostimilla voit tulostaa monessa eri koossa, yhdistää useita kuvia samalle sivulle ja luoda kauniita kollaaseja, joihin voit lisätä väritehosteita. Automaattinen kuvan optimointi parantaa tulostuslaatua ja tuottaa parhaat tulokset.

Easy_creativity

Kuvan optimointi

Kuvan optimointi tunnistaa ja korjaa kuvien virheitä, säätää kasvojen kirkkautta ja värejä ja poistaa kohinaa. Näin tulosteista tulee entistä selkeämpiä ja sävykkäämpiä.

Image_Optimize_01 Image_Optimize_02

Värisublimaatio

Värisublimaatiotekniikka tuottaa studiolaatuiset tulosteet, jotka säilyvät albumissa jopa 100 vuotta. Erikoispinnoitteen ansiosta tulosteet ovat täysin kuivia sekä vedeltä, sormenjäljiltä ja naarmuilta suojattuja.

Tulosta mistä vain ja millä tahansa laitteella

SELPHY-tulostimella voit tulostaa kuvasi suoraan kamerasta, muistikortilta, USB-tikulta tai tietokoneesta.

Any_device.jpg
Small_portable

Pienen ja kevyen SELPHY-tulostimen voi ottaa helposti mukaan esimerkiksi lomalle, sukulaisten luokse tai juhliin. Näin yhteiset hetket voi tulostaa kauniiksi kuviksi saman tien.

Support_01

SELPHY-laitteiden tuki

Lataa ajureita, ohjelmistoja ja käyttöoppaita SELPHY-laitettasi varten ja käytä teknistä tukea ja vianmääritystä verkossa.

SELPHY-laitteiden ohjaimet, ohjelmistot ja käyttöoppaat

Support_02

Aiemmat SELPHY-kuvatulostimet

Etsi aiempien SELPHY-mallien ja yhteensopivien tarvikkeiden teknisiä tietoja tuotearkistostamme.

Tuotearkisto

iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Android™, Google Cloud Print™ ja Picasa™ ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

Windows® ja Windows-logo ovat Microsoft-konsernin tavaramerkkejä.