no consumer

Wi-Fi-kamerat

Helppo sisällön lataus Canon-kompaktikameroiden Wi-Fi-yhteydellä. Voit ladata, tulostaa ja varmuuskopioida kuvia suoraan IXUS- ja PowerShot-kameroista dynaamisen NFC-yhteyden kautta yhdellä napautuksella tai liittämällä kameran älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen.

Yhteys älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin

Haluatko jakaa kuvasi helposti ja nopeasti missä vain? Maksuttoman Canon Camera Connect -sovelluksen avulla voit liittää Wi-Fi-kamerasi helposti älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin sekä ladata ottamasi kuvat paikan päällä. Canonin uusimpien mallien dynaaminen NFC-yhteys käynnistää kuvien siirron yhteensopivaan älypuhelimeen yhdellä napautuksella.

Connect

Hallitse kameraa ja katso kameran reaaliaikaista kuvaa etäyhteydellä

Pääset itsekin mukaan ryhmäkuviin ja voit ottaa upeita luontokuvia langattomalla etäkuvauksella älypuhelimen avulla. Voit säätää Wi-Fi-yhteensopivan kamerasi suljinta, optista zoomia ja salamaa etänä Canon Camera Connect -sovelluksella. Lisäksi joissain malleissa käytettävissä ovat myös täydet käsisäädöt etäyhteydellä.

Remote Shooting
Geotag Images

Sijaintitietojen lisääminen kuviin mobiili-GPS-toiminnolla

Voit lisätä Canon-kompaktikameralla ottamiisi kuviin sijaintitiedot älypuhelimen tai taulutietokoneen GPS-toiminnolla ja seurata kulkemaasi reittiä tai pitää kirjaa lomakuvien kuvauspaikoista.

Jaa kuvat ja videot suoraan kamerasta

Sharing_320x42.jpg

Lataa kuvat ja videot suoraan kamerasta yhteisöpalveluihin ilman tietokonetta. Liitä kamera Wi-Fi-kotiverkkoon* ja jaa kuvat Twitterissä, Flickrissä, Google Drivessa™, Facebookissa tai sähköpostitse. Videot voi jakaa teräväpiirtotarkkuudella myös YouTubessa™. Voit ladata kuvat myös Canonin irista-palveluun. Se on suunniteltu kaikille, jotka haluavat hallita muistojaan. irista on edistynyt pilvipohjainen alusta, jossa käyttäjät voivat käyttää ja hallita kuvakirjastojaan aivan uudella tavalla. Lisätietoja iristasta on osoitteessa https://www.irista.com/.

Screens

Varmuuskopioi kuvasi verkkoon tai tietokoneeseen

Varmuuskopioi tärkeät kuvat pilveen missä tahansa. Kuvasynkronoinnin avulla voit varmuuskopioida kuvia langattomasti mihin tahansa sijaintiin – esimerkiksi irista-kokoelmaan tai Flickr- tai Google Drive -tilille. Kuvat synkronoidaan samalla myös tietokoneeseesi ja älypuhelimeesi.

Canon-tuotteiden liittäminen

Jaa kuvasi helposti

Yhdistä dynaamisen NFC-toiminnon sisältävä Wi-Fi-kamera Canon Connect Station -asemaan ja jaa kuvia ja videoita helposti sosiaaliseen mediaan ja verkkoalbumeihin. Voit myös esitellä kuvia HD-televisiossa.

* Suoraan Internet-jakamiseen, kuvasynkronointiin ja palvelimen kautta lähettämiseen tarvitaan CANON iMAGE GATEWAY -tili. CANON iMAGE GATEWAY -palvelua ei ehkä tueta kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Lisätietoja on osoitteessa www.canon-europe.com/cig.

iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

YouTube, Android ja Google Drive ovat Google Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Facebook ja F-logo ovat Facebook Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Twitter on Twitter Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

FLICKR-merkki on Yahoo! Inc:n rekisteröity tavaramerkki.