no consumer

PowerShot ja IXUS digikamerat - Kompaktikamerat

Digitaaliset kompaktikamerat – IXUS ja PowerShot

Canon-tekniikkaan perustuvasta laajasta valikoimasta löytyy sopiva kompaktikamera kaikentasoisille kuvaajille aloittelijasta ammattilaiseen.

Kompaktikamerat edistyneille kuvaajille

Edistyneille kuvaajille tarkoitetut kompaktikameramme ovat käytännöllinen vaihtoehto tarvittaessa helposti mukana kulkevaa kameraa tai järjestelmäkameran täydentäjää. Kamerat sopivat erityisen hyvin luovaan kuvaukseen.

Puolijärjestelmäkamerat

Monipuolisissa ja kompakteissa puolijärjestelmäkameroissa on laaja optinen zoom, järjestelmäkameroista tuttu kädensija ja luovaa kuvausta tukevat kattavat säädöt. Niiden ansiosta saat laadukkaita maisema- ja luontokuvia.

Superzoom-kamerat

Kuvaa mitä tahansa, missä tahansa. Monipuoliset superzoom-kamerat yhdistävät monikäyttöiset zoom-objektiivit pienikokoisiin ja tyylikkäisiin kamerarunkoihin.

Helppokäyttöiset kamerat

Helppokäyttöiset kameramme mahtuvat kätevästi taskuun tai laukkuun. Niiden avulla saat laadukkaita kuvia ja videoita vaikka vain tähtäämällä ja laukaisemalla ja jaat sisältöä helposti.

Wi-Fi

Canonin Wi-Fi-kompaktikameroilla pysyt yhteydessä myös liikkeellä ollessasi. Voit ladata, tulostaa, varmuuskopioida ja jakaa kuvasi missä vain joko suoraan tai yhdistämällä kameran älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen.

Hämäräkuvauskamerat

Canonin hämäräkuvauskameroilla saat parhaan tuloksen haasteellisessa valaistuksessa HS System -järjestelmän ansiosta.

Kamerat vedenalaiseen kuvaukseen ja seikkailuihin

Ota hienoja kuvia ulkoilmaharrastuksista lujatekoisella PowerShot D30 -kameralla. Voit myös laittaa kamerasi vesitiiviiseen koteloon ja kuvata vedenpinnan alla.

Matkakamerat

Helposti mukana kulkevien ja monipuolisella optisella zoomilla varustettujen Canon-matkakameroiden avulla saat laadukkaita loma- ja matkailukuvia ja jaat ne helposti.

Kompaktikameroiden tuki

Lataa ohjelmistoja, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita kompaktikameraasi varten ja käytä teknistä tukea ja vianmääritystä verkossa.

Aiemmat kompaktikamerat

Etsi aiempien PowerShot- ja IXUS-mallien ja yhteensopivien lisävarusteiden teknisiä tietoja tuotearkistostamme.