no consumer

Intohimona ihmiset ja kuvantaminen

Grace, markkinointi ja PR

Luo urastasi menestystarina

Siddharth, myynti ja konsultointi

Canon on muutakin kuin työpaikka

Graham, johtotehtävät

Intohimona ihmiset ja kuvantaminen

Claire, hallinto

Luo urastasi menestystarina

Antonello, myynti ja konsultointi

Yhdessä saavutamme tavoitteemme

Oliver, liiketoimintaratkaisut ja ICT, ja Nicola, myynti ja konsultointi

Työura Canonilla

Kaikki syntyy intohimosta työhön. Sitoutuneet ja motivoituneet työntekijät luovat perustan yrityksemme menestykselle kaikilla toimintamme osa-alueilla.

Myynti ja konsultointi

Jos haaveenasi on olla osa tiimiä, jonka tehtävänä on myydä maailmanlaajuisesti tunnettuja palveluja ja ratkaisuja, ja olet kiinnostunut kuvantamisesta, Canon voi toteuttaa urahaaveesi.

Markkinointi ja PR

Olemme ylpeitä saavutuksistamme ja haluamme kertoa niistä muille. Markkinointi- ja PR-tiimimme kertovat Canonin palveluista ja ratkaisuista ja työskentelevät myös kanavamarkkinoinnin, liiketoiminnan suunnittelun ja tuotehallinnan alueilla.

Liiketoiminta ja ICT

Etsimme joukkoomme työntekijöitä, jotka nauttivat haasteista ja haluavat olla mukana kehittämässä liiketoimintamme kannalta tärkeitä asiakasratkaisuja ja infrastruktuuria.

Hallinto

Haemme hallintoon ongelmanratkaisijoita, jotka pystyvät näkemään haasteiden yli ja ehdottamaan uusia keinoja Canonin prosessien yksinkertaistamiseksi ja tuloksellisen infrastruktuurin luomiseksi.

Johtotehtävät

Asiakaskokemus ja ihmiset ovat johtajillemme tärkeitä. Haluamme kehittää liiketoimintaamme kehittämällä työntekijöitämme.

Vastavalmistuneet ja harjoittelijat

Oman paikan löytyminen valmistumisen jälkeen saattaa olla vaikeaa. Canonin vastavalmistuneille ja harjoittelijoille suunnatut ohjelmat voivat auttaa sinut juuri oikealle uralle. Tutustu Saran tarinaan.

Tutustu työntekijöihimme


Pysy ajan tasalla

Kannustamme sinua tutustumaan Canonin avoimiin työpaikkoihin. Tarjoamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Canon työnantajana

Canon on yhtä kuin työntekijänsä, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan työntekijöillemme viihtyisän ja tasapainoisen työympäristön. Ensiluokkaisen brändimme ansiosta meillä on tiivis suhde asiakkaisiimme. Voisiko Canon olla myös sinulle oikea työnantaja?