Digitaaliset PowerShot- ja IXUS-kompaktikamerat

Canonin innovatiivista tekniikkaa hyödyntävät PowerShot- ja IXUS-mallistot sisältävät laadukkaita ja helposti mukana kulkevia digitaalisia kompaktikameroita, joiden avulla otat seuraavan askeleen valokuvien ja videoiden kuvaamisessa ja jakamisessa. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva kompaktikamera kaikentasoisille kuvaajille aloittelijasta ammattilaiseen.

Kamerat edistyneille kuvaajille

Puolijärjestelmäkamerat

Superzoom-kamerat

Edistyneille kuvaajille tarkoitetut kompaktikameramme ovat käytännöllinen vaihtoehto tarvittaessa helposti mukana kulkevaa kameraa tai järjestelmäkameran täydentäjää. Niissä yhdistyvät huipputekniikka, markkinoiden johtava optiikka, helpot käsisäädöt ja RAW-kuvaus, jotka tuottavat laadukkaita kuvia aina - myös hämärässä.

Monipuolisissa ja kompakteissa puolijärjestelmäkameroissamme on laaja optinen zoom, järjestelmäkameraa muistuttava kädensija ja kattavat käsisäädöt. Niiden avulla otat kauniita maisema- ja luontokuvia.

Kuvaa mitä tahansa, missä tahansa. Superzoom-kameroissamme monikäyttöiset zoom-objektiivit yhdistyvät pienikokoisiin ja tyylikkäisiin kamerarunkoihin. Superzoom-kamerat sopivat hyvin käytettäväksi lomalla ja muissa erityisissä tilaisuuksissa.

Wi-Fi-kamerat

Helppokäyttöiset kamerat

Kamerat vedenalaiseen kuvaukseen ja seikkailuihin

Canonin Wi-Fi-yhteydellä varustetuilla kompaktikameroilla voit ladata, tulostaa, varmuuskopioida ja jakaa kuvasi missä vain joko suoraan tai yhdistämällä kameran älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen.

Helppokäyttöiset kameramme sisältävät huipputekniikkaa ja mahtuvat helposti taskuun tai laukkuun. Niiden avulla laadukkaiden kuvien ja videoiden ottaminen ja jakaminen on helppoa kenelle tahansa.

Avaa uusi valokuvauksen maailma seuraavalla seikkailullasi tai sukelluksellasi. Ota hienoja kuvia ulkoilmaharrastuksista lujatekoisella PowerShot D30 -kameralla. Vaihtoehtoisesti voit laittaa kamerasi vesitiiviiseen koteloon, jolla kuvaat jopa 40 metrin syvyydessä ja samalla suojaat kameran vedeltä, hiekalta ja lumelta.

Hämäräkuvauskamerat

Canonin hämäräkuvauskameroilla saat parhaan tuloksen haasteellisessa valaistuksessa. Canonin laadukas optiikka ja HS System -järjestelmä takaavat laadukkaat kuvat, joihin kuvaustilanteen todellinen tunnelma on tallennettu.

Matkakamerat

Canonin pienikokoinen ja kevyt matkakamera on täydellinen lomakumppani. Helposti mukana kulkevien ja monipuolisella optisella zoomilla varustettujen Canon-matkakameroiden avulla saat laadukkaita loma- ja matkailukuvia ja jaat ne helposti.

Kompaktikameroiden tuki

Lataa ohjelmistoja, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita kompaktikameraasi varten ja käytä teknistä tukea ja vianmääritystä verkossa.

Aiemmat kompaktikamerat

Etsi aiempien PowerShot- ja IXUS-mallien ja yhteensopivien lisävarusteiden teknisiä tietoja tuotearkistostamme.